Prototip mureșean de termoscanare la Biblioteca Județeană Mureș

Biblioteca Județeană Mureș, cu sprijinul generos al Companiei SVT Electronis Tîrgu Mureș, se aliniază normelor de siguranță și protecție prevăzute în contextul reluării activității, prin asigurarea aparaturii necesare termoscanării cititorilor.

Astfel, începând cu data de 25 mai 2020, când Biblioteca se redeschide pentru public, în holul mare al Palatului Culturii va funcționa Prism – un termometru non-contact, cu infraroșu, care acționează rapid și care nu necesită intervenția unui operator.

Prism este un prototip de termoscanare, ușor de gestionat, adaptat nevoilor stringente ale momentului. Având un display mare, rezultatul măsurătorii se poate citi de la distanță.Aparatul a fost deja testat în mai multe medii sociale – supermarket, SMURD Tîrgu Mureș și Hotel Concordia, urmând ca în scurt timp să fie livrat în toată țara.

Prism este modul în care echipa de ingineri ai SVT Electronis Tîrgu Mureș – o companie cu capital privat, cu o experiență de aproape 15 ani în domeniul dezvoltării de echipamente electronice și cu peste 1.000 de parteneri în țară și în Europa – a înțeles că poate contribui la revenirea la normalitatea atât de mult așteptată de noi toți.

Comentează cu Facebook