PSD Luduş şi-a ales conducerea

ovidiu dancuJoi seară, la Hotel Sabis din Luduş s-a desfășurat Adunarea generală a organizaţiei locale a PSD. Pe ordinea de zi au fost înscrise prezentarea dării de seamă a vechiului Birou, organizarea de alegeri şi discuţii. Din partea organizaţiei judeţene a PSD au fost prezenţi preşedintele interimar, deputatul Vasile Gliga şi Ovidiu Dancu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi, totodată, preşedinte a organizaţiei locale, calitate în care a prezentat activitatea de la ultima adunare generală din decembrie 2011.

Rezultate notabile în ultimii doi ani

„Evenimentele care ne-au marcat activitatea în ultima perioadă au fost cele două campanii de alegeri, locale şi parlamentare, precum şi Referendumul de suspendare a preşedintelui Băsescu. Această activitate a fost una atipică pentru că am candidat sub sigla USL”, a remarcat Ovidiu Dancu. Într-adevăr, rezultatele sunt bune pentru că sub această siglă a fost câştigată Primăria Luduş prin Cristian Moldovan, opt consilieri locali, precum şi un consilier judeţean care a fost ales vicepreşedinte al CJ Mureş.

Adunarea generală a fost statutară şi după exercitarea votului pe buletine, preşedinte a fost ales Ovidiu Dancu; vicepreşedinţi Ioan Daniel Călugăr, Sorinel Tripon, Ioan Bungardi, Claudiu Ciucă şi Werzberger Maria. A fost ales secretarul executiv Daniel Totu, trezorierul Ovidiu Moldovan şi membrii Biroului: Anda Oniţă, Monica Tripon, Trif Katalin, Anamaria Bungardi, Melania Călugăr, Cristina Cîrcoană şi Cornel Ercean. În numărul următor facem cunoscut şi numele celor 10 delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PSD din 29 martie.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.