Punctul. Al 709-lea e pe tarabe!

A apărut ediția cu numărul 709 al săptămânalului PUNCTUL. Pe prima pagină opinia lui Titi Dălălău se referă la cele 100 de dezinformări despre Marea Unire.

”Mureșeanca Paula Rusu, un  campion al Legii Tuberculozei” se intitulează interviul consemnat de Titi Dălălău , cu detalii în paginile 2 și 3.

PUNCTUL ALB și PUNCTUL NEGRU se acordă și în această săptămână. Cui și de ce, aflați din pagina 2.

”Macheta fântânii muzicale ”Bodor” se află la Castelul din Sângeorgiu de Pădure” . Găsiți detalii  în articolul subsemnatei din pagina 4.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan: cinci busturi de bronz vor fi amplasate în centrul orașului în cinstea Marii Uniri, deasemenea o sută puieți de stejari au fost plantați în cinstea Anului Centenar.

Rezultatele  de la Cupa Mirona, întrecerea de dans sportiv aflată la cea de-a XIII-a ediție, vine cu detalii în paginile   6 și 7.

”Stop traficului de persoane” și ”Conferință dedicată Centenarului Marii Uniri” sunt articole semnate de Imola Grama din Reghin. Le găsiți în pagina 8.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: 100 de cărți spre Marea Unire, noul consilier al primarului și opinia despre inactivitatea pensionarilor. Detalii în pagina 9.

Știrile din Sighișoara se referă la Dezvelirea Monumentului Eroilor, programul aniversării de la 1 Decembrie, campania de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public, patinoarul artificial și  cea mai savuroasă comedie românească – cu detalii în paginile 10 și 11.

Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești cu detalii în pagina 9.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook