fbpx

Punctul negru se acordă proprietarului acestui imobil din centrul orașului

Sursa foto: Facebook-Bob Dylar

Urmare a materialului publicat in cotidianul Dvs. de astazi, 11 Mai 2022, la rubrica “Punctul Negru”, prin care o imagine din plin centru al orasului arata cum, in imediata vecinatate a magazinului “Luxor Junior” si in mod periculos, cad bucati din tencuiala, la intrebarea redactiei “cui apartine acest imobil?”, va comunic urmatoarele:
Ceea ce vedeti in imagini, sunt deteriorari ale pasajului ce deserveste ca zona de trecere, aflata in proprietatea si administrarea Primariei Targu-Mures. In repetate randuri, incepand din 2015, dupa efectuarea lucrarilor de modernizare a zonei Pta Teatrului, am sesizat multiple deficiente MAJORE ale modului in care a fost receptionata aceasta. Deficiente ce sunt de la cele aparent neimportante, precum finisajul execrabil al cailor de acces si amenajarea inestetica a spatiului, trecand prin cele cu efecte nevazute dar profund pagubitoare: infiltratii in toate imobilele invecinate domeniului public amenajat (ex. Luxor Junior, libraria Eminescu…samd), pana la cele ce pun in pericol siguranta cetateanului si a bunurilor din zona (caderi de tencuiala, ca in cazul sesizat de dvs, lipsa iluminatului public adecvat in zona cailor de acces si a pasajului pietonal, iar, poate cel mai trist, imposibilitatea de a asigura accesul in pasaj, la zonele de parcare si magazine, a masinilor de Pompieri sau a ambulantelor, odata cu ridicarea ilogica a cotei carosabile din subteran!!!!). Nu vreau sa insist prea mult, acum si aici, dar v-as putea ingrozi prin descrierea starii de fapt a lucrurilor in zona Pta Teatrului. Va pun la dispozitie comunicari si repetate solicitari de indreptare a lucrurilor. Dar, cum nu toti suntem la fel de egali, sau de priceputi, Primaria si-a permis sa convietuiasca foarte bine, in continuare, cu propriul dezastru, daunand atat asupra bunurilor proprii-comunitare, asupra celor private dar mai ales asupra sigurantei locuitorilor.
PS. Apreciez viteza cu care am fost vizitati de catre Politia Locala, imediat dupa publicarea materialului. Au plecat dezamagiti, afland cine este enigmaticul proprietar. I-am rugat sa revina cu o informare. Poate reusesc dansii sa puna lucrurile pe o cale mai buna. Sau poate reusiti Dvs, presa, cetatenii…. Noi!

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW