fbpx

Puternice împreună, femei pentru femei

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” inițiat de JCI Târgu-Mureș în colaborare cu centrul de zi ”Casa Dragostei și a Milei” a ajuns la a treia ediție. Organizatorii își propun să aducă și anul acesta un zâmbet și o îmbrățișare caldă acelor femei cărora viața nu le-a oferit abundența de care ne bucurăm noi.

În cadrul primei ediții, echipa JCI a reușit să ofere 100 de poșete cu produsele de igienă personală iar în primăvara anului trecut cu ocazia zilei de 8 Martie, flori şi cadouri unui număr de 50 de beneficiare ce provin din medii dezavantajate din județul Mureș. Toate acestea cu sprijinul comunității mureșene și al sponsorilor care s-au alăturat acestei inițiative.

În această toamnă, echipa JCI își propune să aducă din nou o bucurie oferind în dar produse dedicate frumuseții, pentru a le reaminti că merită să se simtă apreciate și răsfățate, indiferent de provocările și greutățile cu care se confruntă zilnic.

Persoanele interesate să sprijine campania “Puternice împreună, femei pentru femei” pot dona o poșetă, o eșarfă, un deodorant, un șampon, un gel de duș, un săpun de mâini, două pachete de absorbante, pastă de dinți + periuță de dinți, un ruj/balsam de buze, o cremă universală.

Rugămintea este ca poșetele și eșarfele să fie în stare bună, iar produsele de igienă să fie produse noi. Pachetele se pot livra în punctele de colectare până în data de 15 octombrie.

Punctele de colectare sunt:
-Scarlet Cafe – Piața Teatrului nr. 6
-American Corner – Str. Primăriei nr. 2
-Biblioteca Județeană Mureș – Secţia Ştiinte Socio Umane (parter), în clădirea Palatului -Culturii și Filiala Dâmbu – Bd. 1848 nr. 37
-Laborator Emanuela – cartier Unirii, Str. Ciucului, nr. 12 şi cartier Tudor, B-dul. Pandurilor, nr. 114-116
-Cafeneaua Roasted Brown – Str. Vulturilor nr. 45

Produsele vor fi livrate în cursul lunii octombrie cu ajutorul ”Casei Dragostei și a Milei.

Cei care doresc să sprijine financiar proiectul, pot dona pe pagina
https://doterrahealinghands.org/…/204/puternice-mpreun Fundația doTERRA Healing Hands fiind implicată în susținerea acestei inițiative pentru a dubla orice donație.

Mai multe detalii privind campania pot fi găsite pe:
https://www.facebook.com/events/158129796482201
Și pe pagina
http://jcimures.ro/puternice-impreuna-femei-pentru-femei/

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW