Reabilitare termică la Casa de Copii Lidia din Tîrgu Mureş

Fomco Group a inaugurat sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 10.00, investiția derulată la Casa de Copii Lidia din Tîrgu-Mureș. Printr- un proiect de CSR au reușit să reabiliteze  termic imobilul, în urma achiziției și montajului unui nou sistem de încălzire și apă caldă. Valoarea lucrărilor a fost de aproximativ 13.500 de lei, iar jumătate din sumă a provenit dintr-o acțiune caritabilă derulată de angajații Fomco Group.

La evenimentul care marchează predarea investiției, copiii angajaților Fomco și copiii din orfelinat au participat împreună la un program interactiv care, pe lângă partea distractivă, a avut și o latură educativă. Copiii angajaţilor au văzut cum e să locuiești într-un orfelinat.

Programul a fost gândit pentru a oferi și o parte de dezvoltare prin jocuri:
astfel  între orele 10.00 şi  12.00 s-a derulat un program interactiv pentru copii oferit de echipa Creactivity Club (jocuri pentru dezvoltarea personalității și a spiritului de echipă, meșteșugărești, treasure hunt), urmat de un mic bufet. Iar între orele 12.00 şi  13.00 a avut loc predarea oficială a investiției derulate de Fomco Group în reabilitarea termică totală.

Ce înseamnă Fomco Group?

“Suntem un grup pornit ca o afacere de familie în 2002, dezoltată continuu. Activăm în domeniile automotive – one stop shop pentru vehicule mari, producția de mobilier la comandă și producția de energie electrică din  parcuri fotovoltaice.”, a explicat Cătălin Hegheș, media relations.
EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.