Reabilitări pe DJ Reghin – Lăpușna inaugurate azi

ciprian_dobrePreşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, a inaugurat miercuri o porţiune din DJ 153C Reghin-Lăpuşna, ce traversează comuna Ibăneşti, pentru care instituţia a alocat suma de două milioane de lei, înmânându-i simbolic primarului Dan Vasile Dumitru ultima piatră cubică ce a fost scoasă de pe acest drum.

‘N-am făcut o inaugurare clasică, cu panglici tăiate, cu astfel de lucruri, pentru că mi se pare corect faţă de aceşti oameni care trăiesc aici de mai bine de 50 de ani, pe un drum cu gropi de jumătate de metru, piatră cubică, am făcut doar un gest, acela de a-i înmâna primarului ultima piatră de pe acest drum. Îmi doresc să arate până la Lăpuşna (37 de kilometri – n.r.) drumul aşa cum îl vedeţi, aceşti doi kilometri pe care i-am făcut în interiorul localităţii Ibăneşti, cred că şi primarul, ca urmare a scoaterii pietrei cubice şi-a pus la punct trotuarele (…) la fel şi cele patru podeţe, la fel şi cele două rigole care traversează drumul’, a spus Ciprian Dobre.

Potrivit acestuia, proiectul a fost executat în şase luni, deşi avea termen de 11 luni, dar că pe drumul de pe Valea Gurghiului, Reghin-Lăpuşna, încă mai sunt multe de făcut, iar CJ Mureş a hotărât accesarea unui credit pentru reabilitarea integrală a DJ 153C.

‘Încă sunt multe de făcut pe Valea Gurghiului, inclusiv pe acest drum, vreau să mergem anul viitor până la barieră la Fâncel şi de acolo să reuşim să asfaltăm până sus la Lăpuşna. Dar mai este foarte mult de lucru’, a afirmat Ciprian Dobre.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.