Recital de pian și lansare de carte a copiilor premiați la concursul național de creație literară  și plastică Tîrgu Mureș

 

Azi,   13   februarie,   începând   cu   ora   17.00,   la   Secția   de   Artă   a   Bibliotecii Județene   Mureș,   situată   în   complexul   „PARC”,   va   avea   loc   lansarea   de   carte „Clopoței de ramuri ninse” – o antologie a copiilor premiați la concursul național de creație literară  și plastică „Darul lui Moș  Crăciun”.

Acest concurs s-a desfășurat în luna decembrie a anului trecut, fiind organizat în Tîrgu-Mureș  de Mihaela Rașcu,  în colaborare cu Liga Scriitorilor din România, Filiala Mureș.

Printre premianții acestui concurs național, care se află la a II-a ediție, au fost  și elevi din clasele V-VIII de la Gimnaziul Friedrich Schiller din Tîrgu-Mureș.

Cu ocazia acestei lansări de carte, premianții vor susține un recital de pian, din creațiile proprii. Copiii au fost pregătiți de profesor Mariana Stan  și institutor Camelia Mateș. Vor fi  și momente de   respiro   muzical   printre   clape,   cu   elevi   de   la   Liceul   Vocațional   de  Artă   și Gimnaziul Friedrich Schiller – profesor de pian Maria Bejan.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.