Referendumul, o găselniță a USL în opinia lui Florea

florea1Prim-vicepreşedintele PDL, Dorin Florea, liderul PDL Mureş, a declarat luni că anunţarea organizării unui referendum pentru modificarea Constituţiei odată cu alegerile pentru Parlamentul European este o ‘găselniţă’ a Uniunii Social Liberale (USL), în lipsa unor strategii.

‘E tot o atitudine în cadrul şmecheriei politice numite guvernare. Radu Stroe se grăbeşte iar să facă nişte anunţuri. Dar Legea descentralizării e un eşec, comisia pentru revizuirea Constituţiei e un eşec, absorbţia fondurilor europene e un eşec. (…) Pot face alegeri şi 365 zile pe an, tot nu schimbă păcăleala pe care au luat-o românii. Părerea mea e că greşeşte (USL, n.r.) din lipsa unor strategii, vine cu o astfel de găselniţă. Nu-s de acord, poporul român s-a exprimat la referendumul trecut (pe modificarea Constituţiei, n.r.). Trebuie terminat cu guvernarea la mişto, e nevoie de programe şi politici. Prea mult ne-am făcut de râs’, a susţinut Florea.

Politicianul a arătat că deciziile care se iau ar trebui să fie în favoarea românilor, că trebuie să se facă ce doreşte poporul, nu ‘electorii de partid’ şi că toate deciziile ‘superficiale’ sunt în defavoarea românilor.

‘Ar trebui să facă ce e mai bine pentru români. Ne grăbim să facem lucruri superficiale şi în defavoarea românilor. Suntem iar unicat în Europa. Peste tot alegerile pentru PE sunt într-o zi, la noi în două. Tot vor plăti aroganţele uriaşe, uitaţi-vă câte lucruri neconstituţionale, şmecheriile politice se ţin lanţ. (…) Nu e niciun avantaj electoral, trebuie terminat cu acest stil, s-a eşuat lamentabil când s-a făcut politică cu gândul la electorii de partid. Trebuie făcut ce vrea poporul, nu electorii de partid’, a conchis Dorin Florea.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.