Re:Fresh Politics. Școala de Vară a PMP

Tinerii populari au încheiat vara în stilul caracteristic, cu entuziasm și bună voie, alături de liderii partidului la școala de vară care a avut sloganul Re:Fresh Politics. Conform unui comunicat al Organizației de Tineret a PMP, în weekendul 8-10 septembrie, în stațiunea Olimp din județul Constanța, a avut loc cea de-a IV-a ediție a școlii de vară, eveniment de tradiție în Partidul Mișcarea Populară la care au participat aproximativ 500 de persoane, printre care și o delegație de 50 de colegi din Republica Moldova.
Pe parcursul celor trei zile, tinerii au îmbinat utilul cu plăcutul, participând la workshop-uri pe tema comunicării politice și a relației cu presa, la întâlniri cu liderii naționali, dar și cu Președintele Traian Băsescu.
După drumul spre mare, vineri după amiază a început cu un workshop pe tema comunicării politice susținut de deputatul de Mureș, Marius Pașcan și Alin Baciu, responsabilul de departamentul de comunicare al PMP, iar seara a continuat cu o petrecere pe ritmuri populare.
Activitatea de sâmbătă s-a concentrat pe întâlnirile de la Centrul de conferințe din Neptun, și anume, ședința Consiliului Executiv Național al PMP, dezbaterea cu Anatol Șalaru, fost ministru în Republica Moldova și Președintele Executiv al PUN, pe tema Unirea – Proiect de țară, dezbaterea cu Traian Băsescu, Președintele PMP pe tema Integrarea Europeană – cheia evoluției UE.
La aceste întâlniri moderate de Secretarul General al OT PMP, Teodora Desagă, au participat Președintele OT PMP, Gabriel Popa, Președinții Executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, Secretarul General Dorel Onaca, Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, deputații și senatorii PMP, precum și alți lideri județeni.
Anatol Șalaru, fondator al PUN a susținut cu tărie că “Traian Băsescu trebuie folosit la maximum pentru că este singurul politician care a înțeles că Unirea cu Basarabia este și trebuie să fie proiectul de țară al României.”
“Lipsa de integrare ne face vulnerabili în fața dezvoltării marilor superputeri. De aceea avem obligația să le vorbim românilor despre Europa de pe acum, pentru că în campania de la europarlamentare este prea târziu,” le-a spus Traian Băsescu tinerilor din sală, cărora le-a făcut și un îndemn, acela de a nu mai alimenta combustibil de la stațiile Moll, deoarece distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc.: “Nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei ţării în care se află.”
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.