Regal de dans, la prima ediție Urban Dance Camp

aaafisURBAN DANCE CAMP – Romania 2014 – Un Eveniment International Extraordinar de mare anvergura, care va asigura tuturor participantilor, o pregatire intensiva si profesionala in domeniul dansului, avand ca invitati 7 instructori / coregrafi de renume mondial, dintre care 6 vor veni pentru prima data in Romania.

La cel mai înalt standard de predare, UDC Romania ofera posibilitatea invatarii celor mai in voga stiluri de dans. Intr-o atmosfera unica, participantii vor invata atat coregrafie /Studio – Styles, precum si Urban Dance – Styles ( Hip-Hop, House, Dancehall, Vogue, Waacking etc).

5 zile incredibile cu Workshop-uri, Battle-uri, Party-uri, Dance meeting-uri! Invitatii speciali care vor preda sunt nume grele in lumea dansului si vin din ITALIA, FRANTA, SUEDIA si RUSIA! Al 7-lea invitat este binecunoscutul EMIL RENGLE, Cel Mai Apreciat Coregraf Roman al momentului, fiind coregraful celor mai mari nume din showbizul autohton, precum Inna, Alex Velea, Corina si multi altii.

Ca participanti de seama la aceasta editite este anuntata ALEXANDRA STAN impreuna cu echipa sa de dansatori care se va perfectiona la UDC Romania 1st edition, editie care va avea loc de aceasta data la Targu-Mures intre 5 – 9 Februarie 2014 la Hotel President ****.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.