Reghinean arestat pentru tâlhărie şi lipsire de libertate

Un tânăr, de 20 de ani, din Reghin este cercetat de poliţişti după ce ar fi tâlhărit şi ar fi lipsit de libertate un minor, de 17 ani.

La data de 06.12.2017, ora 09.45, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, au fost sesizați de către un minor, de 17 ani, despre faptul că, în seara zilei de 05.12.2017, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 05.12.2017, în jurul orei 17:30, minorul în cauză, în timp ce se afla la un bar, de pe str. Gării, din Reghin, ar fi fost acostat de către un tânăr, de 20 de ani şi care prin violență i-ar fi sustras din buzunar o sumă de bani.

Ulterior, agresorul ar fi imobilizat victima şi ar fi obligat-o să se deplaseze pe digul râului Mureș, pe o distanță de aproximativ 1 km, după care i-ar fi sustras şi un telefon mobil, o pereche de căşti şi alte obiecte.

La data de 06.12.2017, a fost dispusă continuarea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul, de 20 de ani, pentru comiterea infracțiunilor tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.