Reghineanca Anda Saltelechi, cea mai bună actriță la Festivalul Intrenațional de Teatru, Pitești

 

Anda Saltelechi tocmai a câştigat Premiul pentru Cea Mai Bună Actriță la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio Piteşti – pentru „Pe jumătate cântec”.

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, ediția a XXI-a s-a desfășurat în perioada 6-12 noiembrie și a fost organizat de Teatrul “Alexandru Davila” Pitesti, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Argeş, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale şi UNITER.

 

Vă reamintim că Anda Teodora Saltelechi a mai câștigat un premiu pentru rolul Francesca din „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu, în 19 octombrie, la Festin pe Bulevard.

PE JUMĂTATE CÂNTEC de Crista Bilciu este o producţie independentă Teatrul de Foc, București, România, cu Anda Teodora Saltelechi.

 

Anda Saltelechi este născută în Reghin, a urmat   la Tîrgu-Mureş cursurile Facultății de Litere, a lucrat 5 ani în învățământ, dar apoi în 2006 s-a mutat împreună cu Crista Bilciu la București. În 2009 a absolvit Secția Actorie a Universității Hyperion și a jucat în numeroase spectacole independente și experimentale sub bagheta regizorală a Cristei Bilciu.

 

 

Cristina Vancea, sursa  Anda Teodora Saltelechi

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Anda Saltelechi a mai câștigat, de fapt, două premii pentru ”Pe jumătate cântec”: a luat și Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Teatru din Oradea. Mulțumim pentru articol 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.