fbpx

Reghineanca Maria Sava, campioană europeană absolută la la Campionatul de Culturism și Fitness

România s-a întors cu o salbă de medalii și, în premieră, a cucerit și titlul de Campioană Europeană de la Campionatul European de Culturism și Fitness care s-a desfășurat la Santa Susanna în Spania. Sportivii lotului național au cucerit 25 de medalii de aur, 12 medalii de argint și 8 medalii de bronz, situându-se astfel pe locul I, în clasamentul pe națiuni. Delegația României a fost condusă de președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.

”Nu vă pot descrie bucuria și entuziasmul pe care îl resimțim, știind că am reușit să dovedim că suntem cei mai buni și că România are sportivi excepționali. Este un rezultat istoric, în spatele căruia a stat o muncă titanică, atât din partea sportivilor și a antrenorilor, cât și a echipei Federației Române de Culturism și Fitness. Suntem mândri că am putut reprezenta cu cinste România!”, a declarat președintele FRCF, Gabriel Toncean, subliniind totodată că este pentru prima dată când România obține titlul de Campioană Europeană.

Campionatul European de Culturism și Fitness s-a desfășurat la Santa Susanna în Spania. A fost o competiție acerbă în care s-au înscris 1.000 sportivi din 41 de țări. Sportivii lotului național au cucerit 45 de medalii, iar imnul României a răsunat de 25 de ori, atunci când au urcat pe prima treaptă a podiumului, în cele 3 zile de competiție!

Medalie de bronz la – Fit Pairs – Soare Mădălin & Sava Maria

Medalie de aur la – Overall Champion at Women’s Bikini Fitness – Sava Maria

CAMPIOANĂ EUROPEANĂ ABSOLUTĂ, nu doar Campioana Europeană. Este un vis ceea ce mi se intampla! Am încheiat un weekend de poveste, extraordinar de obositor, am coborât de pe scena la ora 3 dimineața, dar a meritat din plin! Nu am îndrăznit vreodată sa visez la o astfel de performanța!Sunt mândra sa fac parte din lotul național al României si mulțumesc Federatia Romana de Culturism si Fitness pentru tot ceea ce ne oferă pentru a atinge astfel de performante. a afirmat Mia Sava.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW