fbpx

Reglare de conturi la Hădăreni

În această seară, în jurul orei 20:50, politistii Sectiei nr.12 Politie Rurala Luduș au fost sesizati cu privire la un conflict pe raza localității Hãdãreni.

La fata locului, politistii au identificat 4 persoane si au stabilit că, pe fondul unui conflict legat de sustragerea unei cantitățati de lucernă, sustragere, care nu a fost sesizată poliției până la momentul producerii conflictului, aceștia s-ar fi lovit reciproc.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, intre unele dintre persoane implicate in conflict ar exista grade de rudenie.

Persoanele in cauza au fost transportate la unitatea spitalicească in vederea acordării de ingrijiri medicale.

Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurărilor sub aspectul savarsirii infracțiunii de violare de domiciliu,tulburarea liniștii și ordine publice si loviri sau alte violențe.

Totodată, la fața locului , pentru asigurarea climatului de ordine si siguranță publică se afla forțe de ordine, potrivit IPJ Mureș.

Cel care aflase primul despre conflict, (OAB) susține că ” la 20:50 a fost chemata Politia… care a ajuns la Hadareni la ora 21:40… oare, politistii nu stiu ce inseamna “Hadareni” in istoria judetului? Stiti ca, la venirea celor 2 echipaje de politie, toti cetatenii erau in strada?”-mai întreabă acesta retoric.

Foto arhiva

Comentează cu Facebook