fbpx

Reguli pentru a investi inteligent în pariuri sportive

Întotdeauna când cineva se gândeşte că vrea să înceapă să parieze, se supraestimează crezând că dacă ştie câte ceva despre un anumit sport este suficient să facă profit din pariuri sportive. Până la urmă ce poate fi atât de greu să ai un procent de minim 55% câştig. În acest articol o să vă prezint regulile esențiale pentru a trece de la investitor amator la investitor profesionist.

Doar că realitatea pariurilor nu este chiar aşa şi doar un procent mic de oameni care încep să parieze constant au şi succes şi câştigă sume semnificative. Este bine să fii optimist în ceea ce priveşte un potenţial câştig la pariuri sportive doar că cel mai bine este să fii echilibrat şi să te gândeşti la riscuri.

În acest moment opţiunile de pariere sunt enorme astfel dacă nu eşti atent poţi să-ţi pierzi bani foarte uşor. Am observat că cu cât s-au mărit opţiunile de pariere cu atât şi numărul greșelilor pariorilor s-au mărit, astfel este esenţial să îţi alegi sporturile pe care să pariezi foarte bine. Pariurile sportive ar trebui gândite ca o investiţie pe termen lung astfel ar trebui să-ţi stabileşti un buget pentru o anumită perioadă de timp.

Photo source – pixabay.com

În cele ce urmează va voi prezenta câteva reguli de aur pentru a avea succes în pariuri sportive.

  1. Joacă întotdeauna doar banii pe care îţi permiţi să-i pierzi

Niciodată să nu să stabiliţi un buget pentru pariuri sportive mai mare decât vă permiteţi, crezând că veţi câştiga şi veţi face un profit mare de la primele pariuri şi nu veţi avea nevoie de toţi bani. 

Un alt element important în ceea ce priveşte această regulă este să nu vă împrumutaţi de la bănci, prieteni etc. pentru a paria. 

  1. Pariază întotdeauna pe baza unei strategii

Dacă pariezi bazat pe emoţii şi fără o direcţie clară cel mai probabil îţi vei pierde banii repede. O strategie bună poate să determine succesul sau eşecul tău în pariuri sportive.

O strategie ar trebui să aibă la baza sa următoarele elemente – bugetul total de pariere pe o anumită perioadă, buget per pariu live, bugetul per pariu pre-live, sporturile pe care vrei să pariezi. Acestea sunt punctele de plecare pentru orice strategie de pariere de aici intrăm mai mult în detalii şi facem strategii în funcţie de sport şi de dorinţele şi cunoştinţele voastre de pariere.

  1. Niciodată nu paria încercând să recuperezi pierderile

Aceasta este cea mai frecventă greşeală a începătorilor în pariere, pariază pe baza emoţiile şi astfel ajung foarte repede să piară bani. 

Pariurile trebuie privite pe termen lung şi câştigurile şi pierderile trebuie calculate pe termen lung, de obicei la sfarsitul unei luni.

  1. Nu paria când eşti plictisit şi nu ai ce face

Mereu dacă faci ceva din plictiseală acest lucru poate avea efecte negative asupra ta pe termen lung fie că este vorba despre pariuri, de mâncare, de băutură etc.

Dacă pariaţi când sunteţi plictisit veţi pierde doar banii şi dintr-o stare de plictiseală veţi trece uşor într-o stare de frustrare pentru că nu vă puteţi controla obiceiurile distructive.

  1. Niciodată nu paria tot ce ai câştigat 

Ştiu că de multe ori în adrenalina momentul îţi trece prin cap să măreşti miza să te abaţi de la strategie în vederea unor câştiguri mai mari. Acest lucru este foarte dăunător te poate îndepărta de scopul tău final, acela de a face profit din pariuri sportive

  1. Alegeţi casa de pariuri potrivită şi exersează

Alegerea casei de pariuri potrivită este un pas esenţial în atingerea succesului în acest domeniul. Sunt câteva criterii pe care ar trebui să le aveţi în vedere când vă alegeţi casa de pariuri

  • bonusurile şi ofertele de bun venit
  • reputaţia companiei
  • uşurinţa şi rapiditatea în pariere 
  • compania trebuie să asigure protecţia datelor personale şi trebuie să aibă reguli de pariere transparente.

Pentru o prezentare detaliată a tuturor caselor de pariuri din România şi a prezentări avantajelor şi dezavantajelor fiecăreia în parte puteţi intra pe mightytips.ro. Autorul site-ului este Constantin Mazilescu este un expert în domeniu cu mulţi ani de experienţă în spate. Puteţi găsi mai multe informaţii despre Constantin Mazilescu accesând profilul lui, pe care îl găsiți aici.

În concluzie dacă doriţi să aveţi succes în pariuri sportive va trebui să vă dedicaţi mult timp studiului şi analizarea datelor, în dezvoltarea şi testarea de diferite strategii. Alegeţi sportul pe care îl înţelegeţi şi pe care îl urmăriţi, acesta ar fi un sfat pe care ar trebui să-l ia în calcul un începător. Fiind o activitate pe termen lung în pariuri sportive este important să învăţaţi din greşeli întotdeauna analizaţi pariurile precedente, analizaţi strategiile alese, uitațivă peste rezultate detaşat, fără să fiţi influenţaţi de emoţii şi întotdeauna ajustaţi o strategie în funcţie de feedback-ul primit. Disciplina este un alt element important în ceea ce priveşte pariurile, nu pariaţi mai mult de 1-2% din bancă, chiar dacă sunt situaţie în care un pariu pare sigur şi a-ţi vrea să pariaţi mai mult trebuie să fiţi disciplinaţi şi să vă ţineţi de strategie. 

Cel mai indicat ar fi să analizaţi foarte bine evenimentul sportiv pe care doriţi să pariaţi şi să găsiţi pariul cel mai potrivit. 

În final sfatul meu este să pariaţi responsabil şi să lăsaţi emoţiile la o parte când pariaţi, astfel vă creşteţi şansele să aveţi succes în acest domeniu. 

Comentează cu Facebook