fbpx

Restricții de circulație în această săptămână la Târgu Mureș

N ATENȚIA PARTICIPANȚILOR LA TRAFIC!

În perioada 23-26 iunie are loc a 25-a ediție a Zilelor târgumureșene si vor exista restricții de circulație.

În cadrul celei de-a 25-a ediții a Zilelor târgumureșene, Primăria Târgu Mureș a pregătit, alături de asociații culturale o ediție spectacol a Zilelor, cu momente deosebite în locații inedite.

În vederea bunei desfășurări a evenimentelor, menționăm că vor exista unele restricții de trafic, după cum urmează:

ÎN ZONA CENTRALĂ:

În data de 22 iunie – în preambulul Zilelor târgumurșene:

🔸 Acces auto interzis pe breteaua rutieră de lângă Grupul Statuar ”Școala Ardeleană”, în intervalul orar 6.00 -20.00, iar zona de parcare închisă publicului pe durata întregii zile;

Strada G. Enescu:

🔸 Acces auto interzis din data de 23 iunie, ora 17.00 – până în 27 iunie, ora 6.00;

În zona centrală, începând cu data de 24.06., ora 18.00 se va restricționa traficul rutier în Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, str. Artei, str. Bolyai, str. Bartók Béla, str. Primăriei, str. Tușand până în data de 27.06, ora 6.00.

ZONA CETĂȚII TÂRGU MUREȘ:

🔸 Parcarea din Piațeta Cetății – Accesul autovehiculelor este interzis – din data de 22 iunie – ora 6.00 – până în data de 27 iunie, ora 09.00; Rugăm participanții la evenimentele festive programate în incinta Cetății să țină cont de restricțiile adoptate și să identifice alte locații pentru parcarea autoturismelor, în așa fel încât programările pentru oficierea căsătoriilor să nu sufere decalaje;

❗ Facem un apel pe această cale, conducătorilor auto să evite parcarea autoturismelor pe străzile Enescu, Bolyai, tocmai a nu îngreuna desfășurarea evenimentelor programate în cadrul sărbătorii orașului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW