Rețeaua Regina Maria a preluat Centrul Medical Puls din Târgu Mureș de la familia de medici Simona și Cristian Mucenic

Rețeaua de sănătate Regina Maria a preluat integral Centrul Medical Puls din Târgu Mureș de la familia de medici Simona și Cristian Mucenic, a declarat, pentru Profit.ro, Fady Chreih, CEO Regina Maria. Doctorul Cristian Mucenic va rămâne manager al centrului.

“Ne bucurăm că fondatorul Centrului Medical Puls, doctorul Cristian Mucenic, va asigura continuitatea managementului”, spune Fady Chreih.

Tranzacția a fost realizată în două etape. În prima dintre acestea, entitatea juridică CMU a preluat o participație de doar 1% din capitalul firmei care administrează spitalul, ulterior participația ajungând la 100%.

Anul trecut, firma a raportat afaceri de 6,4 milioane lei și un profit net de 1,2 milioane lei.

În vara acestui an, Regina Maria a preluat și centrul medical Gastromond din Constanța și clinica Santomar OncoDiagnostic din Cluj-Napoca. Rețeaua de sănătate Regina Maria este activă pe piața prestării de servicii medicale oferind o gamă largă de servicii clinice și paraclinice, atât ambulatorii, cât și spitalicești. Rețeaua de sănătate Regina Maria operează 4 spitale: 3 în București (Spitalul Băneasa, Spitalul Euroclinic și Ponderas Academic Hospital și unul în Brașov, 37 de policlinici proprii în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești și Timisoara. De asemenea, grupul deține 17 laboratoare medicale, 11 centre de imagistică și o bancă de celule stem (operată de Regina Maria – Banca Centrală de Celule Stem).

Anul viitor, Regina Maria va deschide un nou spital în Cluj-Napoca Piața românească a serviciilor medicale private înregistrează o creștere acelerată de câțiva ani, în condițiile în care rețele precum Regina Maria, MedLife, Medicover sau Sanador beneficiază de tendința pacienților cu venituri medii sau mari de a evita spitalele de stat din România, marcate de corupție, servicii de calitate slabă și proastă administrare.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/farma/reteaua-regina-maria-continua-achizitiile-a-preluat-centrul-medical-puls-din-targu-mures-de-la-familia-de-medici-simona-si-cristian-mucenic-17365117

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.