fbpx

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut au fost sesizați prin Apel 112, despre producerea unui scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 22 mai a.c., în jurul orei 10.45, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Iernut, pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat, de 61 de ani, şi-a agresat fizic concubina.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 50 de metri faţă de concubina acestuia, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

La aceeaşi dată, în jurul orei 18.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin Apel 112, de către femeia, de 61 de ani, despre faptul că, concubinul acesteia a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis poliţişti.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu de către persoana împotriva căreia a fost emis.

Comentează cu Facebook