Retrageri frauduloase de bani, la Tîrgu Mureș

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Tîrgu-Mureş, au identificat o persoană bănuită de implicarea în activităţi infracţionale de acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În cursul lunii ianuarie 2018, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat un bărbat de 26 de ani, din judeţul Covasna, care locuind în chirie, într-un apartament din Târgu Mureş, împreună cu persoana vătămată, un bărbat de 28 ani, din judeţul Harghita, ar fi intrat în posesia datelor de identificare a cardului bancar, precum şi a cardului bancar aparţinând acesteia şi ulterior ar fi efectuat retrageri frauduloase de numerar, de la un bancomat din Tîrgu Mureş, în sumă de 7.597 lei.
Prin rechizitoriul întocmit la data de 02.02.2018 de către procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.