Richard Clayderman Concert de Ziua Femeii in Tirgu Mures

Richard Clayderman revine in Romania in 2017 pentru a celebra femeia de-a lungul unui turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Richard Clayderman va sustine un concert spectaculos in Tirgu Mures, la Sala Sporturilor, pe 7 martie, ora 19.30.

Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Acordurile perfecte de pian, compozitiile de exceptie care l-au facut celebru si carisma pe care o revarsa asupra publicului se imbina desavarsit in concertele sale, generand o stare de gratie care invaluie spectatorii.

Richard Clayderman va fi acompaniat, in turneu, de Camerata Regala si va concerta in Romania potrivit calendarului:
6 martie – Timisoara, Sala Sporturilor “Olimpia”
7 martie – Tirgu-Mures, Sala Sporturilor
8 martie – Bucuresti, Sala Palatului
9 martie – Constanta – Sala Sporturilor
10 martie – Galati – Sala Sporturilor “Dunarea“

Accesul publicului se va face incepand cu ora 18.30. Biletele, de trei categorii (150 lei, 200 lei si 250 lei) se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online.
Cu o cariera exceptionala, Richard Clayderman este, dupa 40 de ani, un artist in continua dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A inregistrat peste 1200 de melodii, vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emotiona orice generatie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Buna ziua , as dori sa intreb de ce in Sala Sporturilor ????Pentru 150 lei minim, ar fi frumos ca sa urmarim concertul intr-un loc mult mai adecvat pentru acest spectacol de exemplu Palatul Culturii. In Sala sporturilor scunele din plastic sunt incomozi , iar sunetul este zero , aceata sala nu este adecvata pentru un concert de pian de asemenea anvergura .

  2. INTREBARE ESTE INDREPTATITA, IAR RASPUNSUL ESTE SIMPLU: TRAIM O EPOCA COMERCIALA IN CARE CANTITATEA PRIMEAZA. ARTISTUL ARE UN PR SUFICIENT DE BUN INCAT SA ADUNE 2000 DE PERSOANE ICARE NU-SI FAC PROBLEME PRIVIND CALITATEA SUNETULUI IN SALA.
    NU INTERESEAZA PREZENTA CELOR 200 DE “CIUDATI” CARE AR AVEA PRETENTII LA O SALA CU ACUSTICA POTRIVITA. RETETA ESTE PRIMORDIALA: INCASARILE IN SALA SPORTURILOR VOR FI DE APROAPE ZECE ORI MAI MARI. SI DOAR ATAT CONTEAZA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.