Rostul Cetăţii Medivale?Aflaţi din PUNCTUL 632

Ediţia din această săptămână a PUNCTUL-ui de Mureş şi Harghita vă oferă un răspuns la întrebarea ce rost are cetatea, în opinia semnată de Titi Dălălău. detalii în pagina 1.

PUNCTUL ALB şi PUNCTUL NEGRU, o relatare despre showul aviatic de duminică, Sky is not the limit , semnată de Cristina Vancea şi  un articol intitulat Nu iese foc fără fum al subsemnatei, le găsiţi în pagina 2.

O analiză a cauzelor ce duc la numărul mare de accidente în care sunt implicaţi biciclişti, semnează Titi Dălălău în pagina 3.

Răbdare de cămilă sau portofel gras” se intitulează articolul subsemnatei despre timpul de aşteptare pentru efectuarea unor analize medicale de laborator. Detalii în pagina 4.

File de cultură semnate de Narcis Socaciu cu detalii în pagina 5.

De la Reghin transmite Imola Grama: talente reghinene, Ziua Eroilor, omul cu lozul. Detalii în pagina 6.

De la Luduş avem ştirile care pun punctul pe i, relatări despre vestitorii bucuriei, o vizită la o centenară, toate semnate de AI Borgovan. Detalii în pagina 7.

O trecere în revistă a celei de a XXI-a ediţii a Zilelor Tîrgumureşene, cu noutăţi şi detalii în paginile 8 şi 9.

De la Sighişoara transmite Cristina Vancea despre Festivalul Internaţional de Arte şi Film Vampirii, programul de Ziua Copilului şi despre Cetatea de la Saschiz, cu detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu cu imagini de la festivităţile de absolvire, ştiri din sport, proiecte aprobate de consiliul local şi vinul cel mai bun din zonă, cu detalii în pagina 11.

Pagina de turism subliniază că este nevoie de “Reactualizarea strategiei turistice”, detalii în pagina12.

Alte ştiri din judeţul Harghita se referă la cererea, adresată ministrului Mediului ,de derogare a ordinului pentru vânătoarea de urşi, expo Ciuc, deficit de apă, problemele apicutorilor, detalii în paginile 13-15.

Cei care sunt interesaţi să cumpere case, terenuri sau apartamente scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti din pagina 14.

Lectură plăcută!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.