fbpx

ROventura (Video-Kanal D) – Incursiune de poveste în inima Transilvaniei, la Târgu Mureș!

Pentru cei care nu au ajuns încă, sau pentru cei cărora li s-a facut dor de Târgu Mureș, orașul din inima Transilvaniei, ”ROventura” a fost să-i afle frumusețile, emisiunea fiind difuzată sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.

Așezarea cosmopolită și multiculturală este gata să ne surprindă și să ne cucerească. George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, au spus poveștile ascunse ale orașului, pentru ca apoi să ne îmbie la o experiență premium, în domeniul ospitalității. Vom putea admira frumoasele clădiri din Târgu Mureș, dar și pe cea a Palatului Culturii, care este cu adevărat fermecătoare, cea din urmă numărându-se, probabil, printre cele mai importante și frumoase clădiri în stil Art Nouveau din lume.

Cultura înflorește la Târgu Mureș, și tot mai mulți oameni sunt în căutare de frumos și iubitori de artă. Palatul este fermecător, dar nu ratăm nici turnul Prefecturii. Cel mai important simbol al Mureșului de odinioară îl reprezintă spațiul îmbrățișat de zidurile din piatră, iar sfârșitul perioadei medievale a fost înfloritoare pentru întreaga așezare.

Împreună cu roventurienii noștri ne îndreptăm, apoi, pașii către un loc inedit, acolo unde ne așteaptă o serie de experiențe de cea mai înaltă ținută, în domeniul ospitalității. Aprovizionată cu ingrediente proaspete și bune, bucătăria locală creează niște preparate ce poartă încă amprenta Ardealului de demult.

Emisiunea poate fi urmărită mai aici:

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW