S-a identificat căruțașul care a maltratat câinele din Hodac

În data de 7 noiembrie a apărut pe un site de socializare un videoclip în care un căruțaș din comuna Hodac de lângă Reghin trage după atelajul căruței un câine legat cu o frânghie. Conform celui ce a postat videoclipul, căruțașul era băut.

Videoclipul a iscat foarte multe comentarii negative din partea internauților. În 8 noiembrie a fost sesizată Poliția Comunei Hodac și IPJ Mureș. Polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea aspectelor semnalate. Astfel, polițiștii s-au mobilizat și l-au identificat în scurt timp pe bărbatul bănuit de comiterea actului de cruzime.

Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș a declarat: „Poliția din Hodac a făcut cercetări și s-a identificat căruțașul. Este cercetat în cadrul unui dosar penal”.

Conform legii, cei care recurg la violenţa împotriva animalelor, sunt pasibili de pedepse cu închisoare între 1 şi 3 ani aplicabile pentru uciderea fără drept sau maltratarea unui animal, în forma agravantă acestea ajungând până la 7 ani.

Imola Grama

https://www.facebook.com/andrei.csiki.79/videos/831256280382494/

Foto: Andrei Csiki

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Asteptam si ,,rasplata ” ,dupa fapta ! Sper sa nu fie si asta bagat sub pres ,ca multi alti retardati !

  2. Mikaela-Camelia Mia

    Mi-ar placea o pedeapsa de genul “dinte pentru dinte” pentru toti acesti bipezi, care se considera oameni, doar din acest motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.