S-o ajutăm pe Iris!

Iris Andreea Dobre, o fată frumoasă de 27 de ani din Mioveni, a avut uriaşa neşansă ca acum patru zile, conducându-şi motocicleta prin Lereşti, să fie spulberată de o maşină scăpată de sub control de un şofer neatent.

Accidentul a mai făcut o victimă, un bărbat de 33 de ani din Mărăcineni, pulverizat şi el de aceeaşi maşină.

Ambii tineri motociclişti au ajuns la spital, cu o mulţime de traumatisme grave şi fracturi.

Starea fetei este, însă, critică: e în pericol să-şi piardă piciorul stâng, care aproape i-a fost smuls deasupra genunchiului. Iris Andreea a avut şansa intervenţiei prompte şi eficace a echipajelor SMURD de la ISU Argeş, altminteri nici n-ar fi supravieţuit.

În continuare, fata trebuie să se lupte pentru a-şi salva piciorul. Are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, de o proteză specială pentru rotulă şi de multe, multe ore de terapie, care o vor costa mulţi bani.

Mai mulţi decât dispune fata şi familia ei.

Ca atare, un grup online de motociclişti (V-Stromania) a redactat un apel pentru ajutorarea fetei. Dacă vreţi să o ajutaţi pe Iris Andreea Dobre să poată merge din nou, fără cârje, puteţi lua legătura cu camarazii ei motociclişti (https://www.facebook.com/groups/136894773028496/).

O puteţi ajuta şi cu bani, în contul RO06BTRLRONCRT0234081501, deschis la Banca Transilvania. Titularul contului este fata însăşi.

sursa foto: Facebook/V-Stromania

https://argesulonline.ro/accident-rutier-teribil-la-leresti-un-sofer-nea

Comentează cu Facebook