fbpx

Săptămâna viitoare se deviază circulația între Târgu Mureș și Târnăveni

De această măsură vor fi afectate numai autovehiculele de peste 3,5 tone care vor trebui să ocolească localitatea Gănești. Podul va fi demolat pentru a se construi unul nou, cu două benzi, dar cu o deschidere totală de 7 metri.

Lucrările la podul din Găneşti vor începe săptămâna viitore şi fac parte din reabilitarea DJ142 de la podul din Târnăveni până în Ungheni. Pe perioada lucrărilor la noul pod, cel vechi urmând a fi demolat, va exista un pod de rezervă, amplasat puţin mai jos de actualul pod, iar trecerea va fi permisă pentru autovehiculele cu tonaj maxim de 3,5t. De asemenea vor circula normal, autobuzele de pe ruta Târnăveni-Cerghid-Târgu Mureș și mașinile de pompieri.

Conform primarului din Găneşti, Balog Elemér, intrarea semaforizată pe podul de rezervă, se va face de pe străzile Târnavei, respectiv Fermierilor din Găneşti.

Proiectul este coordonat de Consiliul Județean Mureș, iar finanțarea provine din fondurile Programului Operațional Regional 2014-2020. Lucrările vor fi executate de compania de construcții Dimex-2000 Company iar acestea vor cuprinde şi construirea unui nou pod la Găneşti peste râul Târnava Mică. 

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW