Șapte declarații de dragoste, premiate la evenimentul “Nunta noastră“


Șapte cupluri participante la evenimentul “Nunta noastră“, a cărui a unsprezecea ediție s-a desfășurat în weekend-ul trecut în foaierul Teatrului Național din Târgu Mureș, se vor bucura de premii consistente, oferite în cadrul concursului de declarații de amor, intitulat “Peretele dragostei”.

Potrivit Cristinei Manoilă, organizator al expoziției “Nunta noastră”, cea care a efectuat, la finalul evenimentului, duminică seară, tragerea la sorți a celor șapte câștigători, din zecile de bilețele depuse la  “Peretele dragostei”, acest joc este adresat tuturor celor care vin la eveniment, dar mai ales mirilor.

“Îi invităm pe toți, dar mai ales pe miri, să scrie o declarație de dragoste, iar câștigătorul este desemnat prin tragere la sorți. Sunt 7 premii consistente din punct de vedere financiar – 2 cine romantice, o intrare de 2 persoane la centru de recreere SPA, decor sală pentru 100 de persoane și masa mirilor, un voucher în valoare de 100 de euro, pentru photo booth, tot așa, un voucher 10% reducere pentru buchetul miresei sau artificii la dansul mirilor și pentru tort”, a declarat Manoilă, care a precizat că premiile – mult mai numeroase decât în anii trecuți – au fost puse la dispoziție de sponsori-expozanți.

Ea a arătat că nunțile au devenit o industrie în adevăratul înțeles la cuvântului, în care sumele vehiculate nu sunt mici, serviciile puse la dispoziția viitorilor miri sunt numeroase, iar an de an pretențiile cresc și “atunci evident crește și oferta”.

Mirii și miresele anului 2019 și chiar 2020 au putut alege, sâmbăta și duminica trecută, în intervalul 10-18,30, din servicii de nuntă foarte variate, oferite de peste 40 de expozanți.

“Există și agenții și segmente individuale. Unii mai au nevoie doar de verighete, alții doar de fotograf, instructor pentru dansul mirilor, costumul de mire. Aici pot să-și găsească punctul lucrurile sau pot să contacteze o agenție care să le organizeze nunta de la A la Z, fără niciun fel de bătaie de cap. În proporție de 80%, poate 90%, expozanții sunt din județul Mureș, aceasta a și fost ideea inițială a târgului, atunci când l-am demarat, în 2008, de a susține prestatorii de servicii și producătorii locali din domeniu. Dar pentru că sunt  segmente, nu neapărat neocupate, ci segmente în care experiența prestatorilor de servicii din alte județe este mai bogată, i-am invitat la târgul nostru”, a mai spus Manoilă.

Potrivit acesteia, evenimentul s-a desfășurat din nou în foaierul Teatrului Național, după o pauză de 2 ani, cât a avut loc în corpul B din Cetatea Târgu Mureș, dat fiind că acolo s-a amenajat între timp Casa căsătoriilor, iar desfășurarea expoziției acolo ar fi presupus chestiuni complicate din punct de vedere organizatoric, precum implicat scoaterea covoarelor, a meselor sau a mobilierului.

Comentează cu Facebook