fbpx

Sărbători binecuvântate!

Cu această urare începe ediția cu numărul 677 a săptămânalului PUNCTUL, o ediție specială, dedicată sărbătoririi celor 45 de ani de la înființarea Institutului Inimii, sărbătoare ce coincide cu Paștile ortodox.

Intitulat Arc peste timp 1973 – 2018 sau 45 de ani de chirurgie cardiovasculară în Tîrgu Mureș, articolul semnat de prof. dr. Horațiu Suciu  din pagina 1 deschide șirul interviurilor din aceastîă ediție specială.

Astfel, paginile 2 și 3 prezintă interviul realizat cu Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară , prof. dr. Horațiu Suciu.

Punctul Alb se acordă sărbătoritei, IUBCvT, dar  și mureșenilor  de Paști, aflăm tot din pagina 2.

Și urările de sărbători fericite nu se opresc aici, pentru că dr. Claudiu Puiac, manager SCJU Târgu Mureș, Camerra Executorilor  Judecătorești ,SC Siletina și Transport Local, precum și Lasprom vă urează Paști fericite în pagina 4.

Următorul intervievat este prof. dr. Radu Deac , care vorbește despre prima operație din 5 aprilie 1973 și despre rolul unei echipe bine alese pentru a face performană în chirurgia cardiovasculară. Detalii în pagina 5.

Urările de bine și de sărbători liniștite continuă și în paginile 6 și 7, adresate mureșenilor de către primar Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, Compania Gedeon Richter, VIA; Primăria Reghin, BS Guarding, deputat Dumitru Socotar, Herlitz, deputat Florin Buicu și  Azomureș. Deasemenea vă urează Compania Aquaserv și Lex Guard Security, cu detalii în pagina 12.

Următorii intervievați sunt dr. Anca Sglimbea, prof. dr. Dan Dobreanu, dr. Sorin Pașcanu, prof. dr. Klara Brînzaniuc, cu detalii în paginile 8 și 9.

Cei care doresc să achiziționeze bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 10.

Pagina 12 continuă șirul interviurilor cu dr. Ayman Elkahlour, prof.dr Rodica Togănel și dr. Med. Pr. Mihaela Ispas despre experiența lor la Institutul Inimii din Târgu Mureș.

Următoarea ediție a săptămânalului PUNCTUL va apărea luni, 16 aprilie 2018.

Sărbători fericite și Lectură plăcută!

EM

 

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW