Schimbări în conducerea aeroportului Transilvania

aeroport

Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr.168/27.10.2016 a fost iniţiată, procedura de selecţie pentru ocuparea a două posturi de administrator, vacante în Consiliul de Administraţie al R.A. „Aeroportul Transilvania” Tîrgu Mureş: administrator executiv, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi administrator
neexecutiv, membru al comitetului de audit.

Posturile de administrator mai sus menţionate sunt exercitate cu caracter provizoriu în baza mandatelor acordate prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr.80/26.05.2016 privind stabilirea unor măsuri de asigurare a managementului R.A. „Aeroportul Transilvania” Tîrgu Mureş, aşa cum a fost modificată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr.145/29.09.2016, mandatul acordat urmând să expire la data de 01.12.2016.

Prin urmare este necesară desemnarea unor administratori provizorii până la finalizarea procedurii de selecţie, sens în care, se propune mandatarea domnului Pop Ioan-Petru ca administrator executiv – vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi respectiv a domnului a Frâncu Aleodor Marian ca administrator neexecutiv, pentru o perioadă de 4 luni.

Exercitarea mandatelor de administratori provizorii se va face în temeiul contractelor de mandat, Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş fiind mandatat cu semnarea acestora. Având în vedere cele de mai sus, se va supune spre aprobare proiectul de hotărâre privind stabilirea unor măsuri de asigurare a managementului Regiei Autonome „Aeroportul Transilvania” Tîrgu Mureş, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Mureş care va avea loc miercuri 23 noiembrie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Poza este potrivita.. la aeroport numai sunt aeronave angajatii se antrneaza dirijand loganu…:)

  2. Aeroport fara avioane !!! Felicitari tuturor impostorilor care s-au perindat pe la conducere

  3. Cel mai tare aeroport din regiune ? La luat bani si la”” facut nimic””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.