Şcoala Generală “Europa” , călcată de hoţi

Şcoala Generală “Europa” din Tîrgu Mureş a fost călcată de hoţi, potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, spargerea a avut loc în jurul orei 7, 25, în sălile de clase dinspre curte şi în amfiteatru. Valoarea pagubei nu se cunoaşte încă.

“Dimineaţa cum am ajuns la şcoală , portarul deja observase că cineva a pătruns în şcoală, nu ştim cu exactitate când s-a întâmplat, din câteva clase s-au furat videoproiectoare,aparat foto, obiecte electronice, ce a fost valoros au luat şi  din amfiteatru, cele două proiectoare video precum şi ce a mai fost pe acolo. Am sunat la poliţie, evaluarea pagubelor este în curs. Se  verifică locul pătrunderii în clădire, ce s-a putut întâmpla. Nu putem intra în acele săli de clasă de unde au fost sustrase obiecte. Elevii sunt împreună cu elevii din alte clase, sau se joacă în curte supravegheaţi de profesori.

Valoarea aproximativă a pagubei ne e greu de calculat dacă doar dintr-o singură clasă s-a furat în valoare de peste 2000 de lei. Au fost vizate sălile de clasă dinspre curte. Au fost săli de unde nu au putut demonta proiectorul video de pe perete, noi foloseam aceste obiecte, ne erau necesare”, a declarat directorul adjunct Papp Enikő, reporterului RadioTîrgu Mureş.

EM

Sursa RTM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.