fbpx

Școlile de Conducatori Auto verificate de către inspectorii I.S.C.T.R.

Pentru verificarea procesului de pregătire teoretica și practica al cursantilor care se pregătesc în vederea obtinerii permisului de conducere auto, au făcut obiectul unor ample acțiuni de control desfășurate în perioada 15-19.11.2021 de către inspectorii din cadrul I.S.C.T.R. atât în trafic cât și la sediile Scolilor de Conducatori Auto cât și a P.F.A.-urilor .

Activitățile de control au fost organizate simultan la nivelul întregii tari, și au avut ca obiectiv principal cresterea calitatii procesului de pregătire în vederea obtinerii permisului de conducere, în special pe segmentul micilor școli de soferi și asociatiilor de astfel de școli de soferi, infiintate în baza OMTI  733/2013, și pastrarea unui climat concurential corect pe piața de profil.

Inspectorii sibieni din cadrul I.S.C.T.R. au acționat atât în trafic, efectuand controale dinamice și inopinate cât, și la sediile scolilor și a P.F.A.-urilor de pe raza Judetului Mures.

Au fost verificate în trafic 160 autovehicule destinate pregatirii practice a cursantilor în vederea obtinerii permisului de conducere.

S-au verificat 65 de școli de soferi și P.F.A.-uri la sediul acestora și s-a acordat o atenție sporita a modului în care responsabilii scolilor înțeleg sa respecte normele legale în vigoare., și s-au aplicat santiuni pecuniare acolo unde s-a impus.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW