Școlile din România își pot dota bibliotecile gratuit

 

Deși cartea este principalul instrument care stă la baza educării elevilor, fondul de carte din multe școli este extrem de redus. Pentru a veni în sprijinul acestora, Fundația Dan Voiculescu și Editura Rao dau startul concursului            „Școala ta merită o bibliotecă!”. Acest concurs cu caracter național, prin care se vor construi biblioteci în diferite localități și comunități din România, are la bază credința în valoarea bibliotecii tradiționale, adaptate, bineînțeles, contextului modernității.

Toate instituțiile de învățământ (școli și licee) pot aplica în programul “Școala ta merită o bibliotecă!”, în perioada 01 martie 2018 – 01 ianuarie 2019, în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial.

Pentru a aplica, școlile trebuie să completeze formularul de înscriere aflat la link-ul de mai jos și să răspundă la întrebarea: „De ce merită școala ta să câștige o bibilotecă RAO?”. În fiecare lună din perioada de desfășurare a concursului, comisia editurii RAO va desemna câte un câștigător, pe baza analizării răspunsurilor la întrebarea concursului. Înscrierea poate fi făcută de orice reprezentant al școlii aplicante (profesori, personal administrativ, bibliotecar).

Premiile constau în dotarea bibliotecii școlii cu un număr de 200 de volume de carte din portofoliul editurii RAO.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.