Şcolile sunt pregătite pentru noul an şcolar la Luduş

 

 

 

Astăzi, 10 septembrie s-a deschis noul an şcolar şi până la această dată Consiliile de administraţie şi personalul tehnic-administrativ al şcolilor au acţionat pentru ca totul să fie în ordine, pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a procesului de învăţământ. Pe lângă lucrările efectuate, directorii şcolilor s-au preocupat şi de actualizarea autorizaţiilor de funcţionare la toate corpurile de clădire şi la sălile de sport. 

 

Şcoala Gimnazială Nr. 1 

 

Este cea mai veche şcoală din oraş şi funcţionează în trei corpuri de clădire. Două sunt vechi, centenare, una mai nouă şi Sala de sport au fost pregătite atent pe timpul vacanţei de vară. Directorul şcolii, prof. Alina Şofron spune că la localul 2 s-a zugrăvit exteriorul şi s-au făcut reparaţii la clasele unde era nevoie. Aceleaşi lucrări s-au efectuat şi la celelalte două localuri. Lucrări mai ample, repararea acoperişului şi înlocuirea unui ventil convector urmează să fie efectuate la Sala de sport cu bani primiţi de la Primăria oraşului .  

 

Liceul Tehnologic Nr. 1 

 

Prof. Claudia Botezan, directorul Liceului este mulţumită de condiţiile pe care şcoala le oferă elevilor şi personalului. A început reparaţia capitală a Sălii de sport, o investiţie de 150.000 lei în care se schimbă pardoseala, aparatele de sport şi se asigură încălzirea sălii prin aeroterme. S-au igienizat sălile de clasăşi laboratoarele, iar vestiarele de la Sala de sport vor fi recondiţionate pe rând. 

 

Şcoala Gimnaziala „Ioan Vlăduţiu” 

 

Şcoală modernă cu 29 de clase şi 47 de cadre didactice calificate este gata de primirea elevilor. Prof. Adrian Banea, directorul Şcolii a urmărit lucrările în care s-au zugrăvit câteva săli de clasă, acolo unde era nevoie şi s-a făcut curăţenie generală. De curând a predat primăriei localul şcolii din cartierul Gheja şi îşi concentrează atenţia pe clădirea din oraş, acolo unde urmează să fie implementată o nouă sponsorizare de la SC Samarcu. 

Ioan A. Borgovan 

 

Comentează cu Facebook