Scoțienii revin în vizită la UAT

Impro Scott6În perioada 31 martie – 6 aprilie 2014, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este gazda Edinburgh’s College, respectiv a profesorului Scott Johnston și a celor 21 studenți cu care acesta a venit la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș în cadrul celei de-a şasea ediții a proiectului “IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM”.

“IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM” implică, în desfășurarea sa, pe lângă cei 21 studenți scoțieni (visiting team), studenții Universității de Arte din Târgu-Mureș, atât de la Facultatea de Arte în Limba Română (specializarea arta actorului anul I și anul II – nivel licență, specializarea teatrologie – nivel licenţă, anul II), cât și de la Facultatea de Arte în Limba Maghiară (specializarea arta actorului anul I şi II – nivel licență şi specializarea teatrologie – nivel licență, anul I şi II).
În aceste zile au loc ateliere susținute de Scott Johnston – un atelier Augusto Boal și de improvizație și Ada Milea – un atelier muzical.

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, ora 14.00, la Teatrul Studio 2.1. (Str. Frunzei, nr. 9) vor putea fi vizionate rezultatele acestei săptămâni de schimb cultural.

Sursa: UAT

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.