Se deschide Billa din Tudor!

billaBILLA România anunţă inaugurarea celui de-al doilea magazin din Târgu Mureş, ridicând numărul reţelei naţionale la 82 de unităţi. Magazinul situat în cartierul Tudor,  pe strada Moldovei numărul 18, va fi deschis mâine, 28 iunie.

Noul magazin din Târgu Mureş va oferi clienţilor 6.200 de articole într-un spaţiu de vânzare de peste 500 mp.

„Inaugurarea unui nou magazin BILLA în Târgu Mureş continuă strategia noastră de expansiune prin care oferim clienţilor produse de cea mai bună calitate. Ne bucurăm că putem rămâne aproape de clienţii noştri din toată ţara şi vom continua să identificăm noi oportunităţi de dezvoltare pe parcursul acestui an” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Târgu Mureş pune la dispoziţia clienţilor o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificaţie şi patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă.

Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casă, clienţii BILLA România vor primi un bon valoric de 10 lei, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2014.

La magazinul din Târgu Mureş clienţii îşi vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.(EM)

 

Sursa retail Fmcg.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.