Se împodobeşte bradul din centru

bradul

Se impodobeste bradul din centrul Municipiului Tirgu Mures. Autorităţile sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile in ceea ce priveste Sarbatorile de iarna!

Primăria Tîrgu Mureş organizează evenimentul devenit tradiţional, cel al iluminatului festiv al oraşului, pe data de 6 decembrie, ora 17,30, când milioane de beculeţe se vor aprinde în Tîrgu Mureş. Oraşul va străluci în ploaie de lumină, iar bradul de Crăciun din centrul municipiului va fi pregătit pentru sosirea Moşului. Perdele luminoase vor acoperi Piaţa Victoriei şi Piaţa Trandafirilor, cu lumini calde şi reci. De asemenea, arterele principale ale oraşului vor fi împodobite cu ghirlande de lumină. Bradul de Crăciun va fi străjuit, ca în fiecare an, de figurine luminoase. La iluminatul festiv va fi prezentă şi Gaşca Zurli, la ora 17,30, în Piaţa Trandafirilor. Târgumureşenii, mici şi mari sunt aşteptaţi la spectacolul dăruit de Primăria Tîrgu Mureş. Tot pe data de 6 decembrie se deschide oficial şi Târgul de Crăciun. Dulciuri, decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă, obiecte de artizanat pot fi comercializate din căsuţele amenajate pe scuarul din Piaţa Trandafirilor. Nelipsit şi de data aceasta este „Autobuzul Moşului”. Împodobirea oraşului continuă şi zilele următoare, astfel încât, până la sosirea lui Moş Crăciun, toate parcurile pentru copii vor fi îmbracate în ghirlande de lumină.

Iluminatul festiv este urmat de un alt eveniment aşteptat de târgumureşenii de toate vârstele: deschiderea patinoarului în aer liber, care va avea loc pe data de 07 decembrie 2016, ora 17,30 în Parcul Municipal.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.