fbpx

Se sisteaza apa vineri 16 octombrie

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 16.10.2020 între orele 08:00 – 15:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureș – str. Frunzei,  Hașdeu, Someșului, Bicazului, I.L. Caragiale, Ciocârliei, Oltului, Pasteur, Piața Armatei, Parc Sportiv Municipal, Bărăganului nr.4-28 și 35-81, Remetea nr.42
•Ungheni – str.Morii, Șoseaua Acățarului

Compania AQUASERV S.A. sucursala Sighişoara anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 16.10.2020, între orele 8:00 – 13:00 (estimare), în următoarele zone:
•Sighișoara:str.Dumbravei(Nr.2-16),Mihai Viteazu(Nr.2-10)
Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea in functiune a retelei,din cauza antrenarii depunerilor din conducte,apa va avea suspensii si culoare,atat pe strazile mentionate cat si pe strazile invecinate cu  acestea. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.

Comentează cu Facebook