Se sisteaza apa vineri 22 mai

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 22.05.2020 între orele 08:00 – 15:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureș – str. Ion Mihuț, Iosif Hodoș, Gheorghe Pop de Băsești, Petru Maior

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Luduş anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 22.05.2020 între orele 09:00-12:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Luduş – str Garofitei

Compania AQUASERV S.A. sucursala Sighişoara anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 22.05.2020, între orele 10:00 – 14:00 (estimare), în următoarele zone:
•Sighișoara:str.Tarnavei
Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea in functiune a retelei,din cauza antrenarii depunerilor din conducte,apa va avea suspensii si culoare,atat pe strazile mentionate cat si pe strazile invecinate cu  acestea. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A

Comentează cu Facebook