Seminar K1 cu Ionuț Iftimoaie

reghin

Academia de Arte Marțiale Full Contact – Asociația  Clubul Sportiv „David” Reghin a organizat  în data de 25 noiembrie, la Sala de Sport a Gimnaziului „Florea Bogdan”  un seminar K1 cu participarea campionului mondial SuperCombat, Ionuț Iftimoaie.

Evenimentul s-a adresat tuturor reghinenilor și nu numai, indiferent de vârstă sau sex, tuturor celor care iubesc această disciplină.

 

 

Prezența lui Ionuț Iftimoaie la Reghin…

 

 

… i se datorează lui Alin Suciu, președintele clubului, sportiv activ și el . „La Reghin nu a fost niciodată organizat un seminar kickboxing, fullcontact, la care să aibă posibilitatea să participe oricine își dorește acest lucru. Chiar dacă este un oraș mic, am dorit să organizez evenimentul aici, pentru a promova orașul și clubul nostru. Mă cunosc de mult timp cu Ionuț, a acceptat invitația mea”.

Ionuț Iftimoaie este  campion în versiunile Superkombat şi WKN la categoria super cruiser după ce a revenit în ring pentru un ultim meci şi l-a învins pe deţinătorul centurilor, Jorge Loren, în faţa a 30.000 de fani. ,,Sportul mi-a adus un sentiment plăcut, de împlinire. Cariera mea s-a încheiat cu succes. Sunt un om împlinit. Am parcurs un drum nici prea lung, dar nici prea scurt. Am cunoscut tristețea unor înfrângeri, dar și bucuria și împlinirea meciurilor câștigate. Dacă ar fi să o iau de la capăt aș face din nou asta. A meritat fiecare secundă. Nu suntem altceva decât rezultatul alegerilor noastre. Voi hotărâți dacă eu pot să fiu un exemplu pentru voi. În momentul în care mi-am încheiat cariera eu am avut două exemple, Mike Tyson și Lennox Lewis”, a declarat Iftimoaie.

În prima parte a seminarului campionul a ținut un discurs motivațional în cadrul căruia a subliniat importanța sportului. A vorbit despre faptul că artele marțiale te învață să respecți tot ceea ce te înconjoară. Artele marțiale înseamnă curaj, perseverență, stăpânire de sine, disciplină, concentrare, energie și inspirație. În a doua parte a evenimentului reghinenii au avut ocazia să participe la un antrenament sub îndrumarea campionului mondial.

 

Imola Grama

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.