Şemineul, elementul perfect pentru decorarea casei tale. Ai utilitate şi confort!

Aspectul casei tale atână greu atunci când vine vorba de confort şi în acelaşi tip designul obiectelor din locuinţa ta trebuie să fie mereu la modă. Însă, îţi place să îmbini utilul cu plăcutul, mai ales când vine vorba de confortul termic al locuinţei tale. Specialiştii PeFoc.ro îţi recomadă şemineele de orice tip, care îmbină cel mai bine două calităţi, aspect şi utilitate. Dar cum funcţionează aceste şeminee?

Termoșemineele sunt special concepute pentru a fi racordate la instalaţia de încălzire a unui imobil în regim simplu sau în paralel cu una sau mai multe surse de încălzire. Acestea funcţionează în aşa fel încât, în momentul în care focul este aprins în şemineu, acesta va prelua şi distribui căldura pe întreaga instalaţie de încălzire, fără ca energia generată să se piardă.

Opţional, energia generată de semineu poate fi stocată într-un bazin de tip puffer pentru a creşte autonomia de încălzire şi confortul.  Boiler-ul este cea de-a două variantă pentru prepararea apei menajere. Termofocarele comercializate de firma PeFoc.ro sunt confecţionate dintr-un oţel foarte rezistent, special conceput în utilizarea unui transfer termic ridicat. Sunt dotate cu serpentină de cupru pentru siguranţă în cazul apariţiei unei avarii la sistemul de instalaţie sau a unei pane de curent în timpul funcţionarii. Astfel, aceasta previne pagubele care ar putea apărea din cauza supraîncălzirii.

Pentru că siguranţa şi confortul clienţilor noştri au prioritate, focarele de tip centrală sunt supuse mai multor teste înainte de a se răspândi pe piaţă. Astfel, clienţii noştri nu au parte doar de siguranţă, dar şi de o durată lungă de viaţă a produsului achiziţionat.

Cu peste 8000 de clienţi mulţumiţi pe an şi cu o experienţă de 15 ani pe piaţa din România, PeFoc.ro a câștigat aprecierea și respectul clienților săi prin seriozitatea și profesionalismul până la cel mai mic detaliu.  Profesioniştii vă pun la dispoziţie toate informaţiile necesare, atât pentru  construcţia unei sobe pe lemne cât şi a unui semineu cu serpentina sau a celorlalte tipuri de șeminee, iar în plus oferă transport gratuit la orice focar în toată România! Alege şi tu un şemineu şi vei beneficia de consultanţă în vederea construirii şemineului, siguranţa calităţii, şi îţi vei da seama că reprezintă o investiţie de care se va bucura întreaga familie.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.