Sepsi, Hora și Voiculeț în tricoul ASA

sepsi2Jucătorii Sepsi László, Ioan Hora și Claudiu Voiculeț, de la CFR Cluj-Napoca, vor evolua în partea a doua a campionatului pentru ASA Tîrgu-Mureș. După ce cluburile s-au înțeles în urmă cu câteva zile, cei trei jucători și-au dat acceptul pentru a juca în tricoul echipei noastre.

Pentru fundașul Sepsi László (26 ani) această mutare reprezintă o revenire la Tîrgu-Mureș, el evoluând pentru FCM în sezonul 2011-2012.
Ioan Hora (25 ani) este mijlocaș și a mai evoluat la formațiile UTA Arad și Gloria Bistrița.
Claudiu Voiculeț (28 ani) este tot mijlocaș și a mai trecut de-a lungul carierei pe la echipele FCM Târgoviște, Farul, Internațional Curtea de Argeș și Pandurii Tg. Jiu.
,,Ne-am înțeles cu Sepsi, Hora și Voiculeț, iar ei vor evolua pentru ASA până în vară. Prin aducerea lor la Tîrgu-Mureș am urmărit întărirea lotului pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă. Sunt jucători cu experiență care sunt sigur că ne vor ajuta foarte mult. Pot să vă spun că, în zilele următoare, vom finaliza transferurile a încă 2-3 jucători cu experiență în Liga 1″ – Daniel Stanciu, director general ASA Tîrgu-Mureș.
Sepsi, Hora și Voiculeț vor intra de luni în programul de pregătire al formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.