Sfârșit de săptămână plin de evenimente la Reghin!

În acest sfârșit de săptămână reghinenii și nu numai sunt așteptați la ”Toamna Reghineană”, eveniment organizat de o firmă din Cluj în colaborare cu Municipiul Reghin. În cele trei zile, în centrul orașului se vor desfășura programe artistice de muzică populară și ușoară, programe pentru cei mici, vor fi amplasate standuri comercial-expoziționale specifice toamnei.

 ”Toate cheltuielile aferente acestui eveniment, aproximativ 75.000 lei, vor fi asigurate de firma mea. În perioada 11-13 octombrie, pentru buna desfășurare a evenimentului, Municipiul Reghin pune la dispoziție cu titlu gratuit spațiul public din zona centrală. Suntem pe piața de 12 ani, avem experiență în organizarea acestui tip de eveniment. Avem solicitări de la peste 40 de comercianți care doresc să participe în cele 3 zile, sunt mulți dar vom face în așa fel încât să găsim loc pentru fiecare în parte. Comercianții din Reghin care ne-au solicitat vor avea prețuri diferențiale, nu vor plăti suma pe care o vor achita cei veniți din altă parte a declarat managerul firmei organizatoare, Ioan Gorgan.

Evenimentele vor debuta vineri, între orele 16.00-19.00. Pe scena amplasată între cele două parcuri din centrul orașului vor urca ansambluri și soliști de muzică populară: Ansamblul de dansuri maghiare Vadrózsa Reghin, Romfest Reghin(Apalina), Doina Mureșului al Casei Municipale de Cultura ”Dr.Eugen Nicoară” Reghin, Roxana și Septimiu Pop, Anca Branea, Doru și Alin Pop, Anca Manoilă și Răzvan Circa. În intervalul orar 19.30-23.00 atmosfera va fi întreținută de Alexia Vornicu, Trupa Re Born, Mike Zetter și Trupa Schimbul 3.

Sâmbătă în centrul orașului reghinenii vor putea gusta și cumpăra produse de sezon între orele 10.00-15.00. Între orele 11.30-14.00 program pentru copii cu Pucu Pucudel, clovni, ateliere, desene pe asfalt și concursuri iar între orele 16.00-19.00 soliști și ansambluri de muzică populară: Nelu Șopterean, Diana Beldean, Căriuța Ioana Larisa, Crucița Cistelecan, Laura de la Orăștie, Ansamblul Pitypeng de la Luduș și ansambluri de dansuri populare de la Casa de Cultură ”Dr.Eugen Nicoară”. Seara va fi încheiată de Trupa de dans modern AndraMar Dance, Autograf, Alexandra Ungureanu, Iris și Titan, urmat de un show de lasere la ora 22.45.

Duminică înainte de masă doritorii vor putea achiziționa produse de sezon și vinuri de la standurile amplasate în centrul orașului, cei mici vor avea parte de ateliere pentru copii, desene pe asfalt și concurs de biciclete. Începând cu ora 16.00 cei prezenți se vor putea bucura de momentul artistic oferit de Tulnicăresele din Abrud. Vor urma Ansamblul folcloric Junii Călimanilor din Deda, Fiii Moților din Mihai Viteazu-Cluj și Rügyek, soliștii: Corina Florea, Camelia Moldovan, Mihaela Botoș, Anuța Toncean și Maria Neag. A treia zi de sărbătoare se va încheia cu Lambrino, Trupa Cairo din Budapesta și un concert marca Direcția 5.

Începând cu data de 10 octombrie, orele 15.00 se va închide circulația în P-ța Petru Maior până în data de 14 octombrie, orele 12.00.

                                           GRAMA IMOLA

Comentează cu Facebook