Sfaturi utile pentru cei care pariaza online

A paria poate fi chiar o arta ce necesita o perioada de timp destul de indelungata pentru a o deprinde asa cum trebuie. Dat fiind faptul ca oferta pusa la dispozitia jucatorilor de multe case de pariuri online este abundenta, vei avea intotdeauna de unde sa alegi si unde sa gasesti cotele care iti convin pentru anumite partide sau competitii.

 

Exista si pariori care mizeaza mereu pe formatiile favorite, find poate prea subiectivi in anumite situatii. Acesta ar fi un exemplu de jucatori care nu tin cont de ce spun regulile nescrise ale pariurilor. Ei se incapataneaza sa isi puna banii pe meciuri in care echipele favorite pleaca din start cu un dezavantaj. Multe tipuri de pariuri, in special cele din fotbal, permit configuarea biletelor jucate in nenumarate variante, cota crescand de la un caz la altul.

 

O prima regula ce trebuie respectata in domeniul pariurilor tine de banii pe care esti dispus sa ii pierzi. Expertii in domeniu te sfatuiesc sa nu pariezi mai mult decat iti poti permite sa pierzi. Multi prefera sa imparta o anumita suma de bani pe care o vor paria in mai multe bilete jucate. Astfel de pariuri online pot aduce un profit destul de bun pe termen lung, cu conditia sa iti faci “temele” asa cum trebuie. Este importat sa fii consecvent si sa nu deviezi de la strategia ta, oricat de des ai pierde sau ai castiga.

 

Pariurile jucate pe internet se preteaza cel mai bine acestei strategii. Exista multe discrepante in privinta cotelor la multe case de pariuri. Din acest motiv, uneori este posibil, pur si simplu, sa vanezi cele mai bune cote. Ele isi schimba cotele si in functie de anumite tipare pe care le observa la jucatorii care pun bilete pe cele mai importante meciuri si competitii sportive. In special atunci cand pariezi sume mari de bani, o cota putin mai mare prinsa la o agentie de pariuri va creste destul de mult posibilul castig. Atunci cand pariezi sume mari de bani nu trebuie sa lasi nimic la voia intamplarii.

 

Indiferent de campionatul sau regiunea preferata in materie de sport, documentarea este esentiala. In cazul unor pariuri cu handicap asiatic, de exemplu, mediul online iti ofera numeroase sfaturi si bilete explicate cu exemple concrete de la alti jucatori care mizeaza sau au mizat pe aceeasi strategie ca si tine.

 

Multi jucatori la pariuri se lasa adesea influentati de mediul in care se gasesc atunci cand pariaza. Este si cazul caselor de paruri. In multe exista si posibilitatea de a consuma bauturi alcoolice, iar acestea te pot face sa iei decizii pripite. In plus, discutiile cu alti pariori pot avea si ele o anumita influenta asupra modului in care configurezi biletele.

 

Multi pariori iti vor da sfatul de a miza mereu pe echipele gazda in cazul meciurilor de fotbal, handbal sau hochei. Exista uneori un tipar al meciurilor de fotbal, de exemplu. Chiar daca echipa gazda are o forma mai slaba la un moment dat, atunci cand poti juca un bilet de pariuri cu handicap, ea poate fi foarte motivata sa castige o partida, la presiunea publicului de pe stadion. Deosebit de intereante sunt si meciurile de debut ale unor echipe mici, pe propriul teren, in prima liga a unei tari. Motivatia lor este foarte puternica in acest caz si totul e favorabil unei prime victorii.

 

Tenisul, un sport pe care merita sa pariezi

 

Tenisul se numara printre preferintele celor care joaca la pariuri. Acest sport ofera numeroase variante de pariuri online, in special in cazul turneelor de grand slam. In cazul tenisului, ai posibilitatea de a studia foarte bine evolutia unui anumit jucator. Trebuie urmarit programul lui, intervalul de timp in care el evolueaza in anumite competitii si posibilele accidentari suferite de acesta.

 

Unii jucatori sunt mai buni pe zgura si vulnerabili pe iarba. De exemplu, se stie ca Rafael Nadal e foarte bun pe zgura, insa pe alte suprafete nu da aceleasi rezultate. Astfel, in pariurile pe care urmeaza sa le joci pe tenis trebuie sa ai informatii si in legatura cu tara in care se joaca, cu clima ei si, in special, cu suprafata de joc pe care se desfasoara un anumit turneu. E bine de stiut ca inclusiv pe tenis se pot pune pariuri cu handicap, in acest mod toti pariorii putand sa profite de toate situatiile favorabile ivite pe parcursul unor meciuri.

 

In privinta formei sportive a unor jucatori de tenis, se observa faptul ca acestia sunt in varf de forma la inceputul anului. Cu cat participa mai mult la diferite competitii, ei se confrunta tot mai des cu scaderi de randament si accidentari. Unele ii pot urmari pe parcursul intregului sezon competitional si au un cuvant greu de spus, in cele din urma. In astfel de situatii poti avea surprize destul de mari, atunci cand un favorit cert la castigarea unui turneu se retrage brusc din cauza unei accidentari suparatoare.

 

Investitiile pe care le faci in biletele la pariuri mizate pe tenis te pot rasplati mai devreme sau mai tarziu, insa trebuie sa ai rabdare si sa perseverezi destul de mult. Marele avantaj al tenisului este ca rezultatul unui meci depinde de mai putini factori decat in cazul sporturilor de echipa. Putem veni aici cu exemple numeroase pentru a ilustra aceasta teorie.

 

Pariorii se orienteaza in special asupra tenisului masculin deoarece s-a constatat ca in cazul celui feminin, in multe cazuri, jucatoarele sunt mai sensibile din punct de vedere psihic. Ele pot ceda usor avantajul luat sau pot reveni spectaculoas in timpul unui meci de tenis. In aceasta a doua situatie sunt puse multe pariuri online ce se dovedesc profitabile. Intoarcerea unui meci in favoarea jucatoarei care este in dezavantaj inseamna adesea o cota mare de care unii pariori profita in urma riscului asumat de ei.

 

Nu numai tenisul si fotbalul sunt preferate de pariorii online. Acestea sunt doar doua exemple de sporturi care pot aduce castiguri substantiale oricui are curajul si inspiratia de a-si transpune cunostintele acumulate in alcatuirea unui bilet la pariuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.