Şi-a lovit victima în cap pentru a-i fura portmoneul

La data de 17.03.2017, poliţiştii Postului de Poliție Petelea au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că în data de 16.03.2017, în jurul orei 23.45, în timp ce se afla în centrul localității Petelea, din judeţul Mureș a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit că, victima, de 53 de ani, din localitatea Urmeniș, judeţul Bistrița-Năsăud, a fost lovit în mod repetat cu un obiect contondent din lemn, în zona capului și a membrelor inferioare, de către o persoană necunoscută, care i-a sustras un portmoneu, cu 160 de euro și 100 de lei, un telefon mobil şi alte bunuri.

În urma activităților desfăşurate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Petelea, cu sprijinul Secției nr. 8 Petelea și al Biroul de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Reghin, s-a reușit identificarea suspectului, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, domiciliat în comuna Petelea.

Totodată, din bunurile sustrase, a fost recuperată suma de 55 de euro și a telefonului mobil.

A fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva acestuia, luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore iar la data de 18.03.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin l-a prezentat pe inculpat, Judecătoriei Reghin, cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a admis cererea și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.