Sighișorenii au cerut în CL măsuri în ce privește Spitalul

spital

Un grup de sighișoreni au participat la ședința Consiliului Local și au cerut măsuri în ce privește Spitalul municipal. Aceștia au cerut răspunsuri la petiții și la demersuri și au prezentat petiția lor. Atât membrii executivului, cât și petiționarii au propus ca politicul să nu fie implicat în problema sănătății și s-a solicitat încheierea războiului online.

Primarul municipiului Ovidiu Mălăncrăvean a precizat că problema sănătății e sensibilă. „Lucrurile în Spital nu sunt simple, de aceea am cerut o comisie. Nu pot demite abuziv un director și apoi să fim dați în judecată și să stăm în provizorat 3 ani, cum s-a întâmplat în cazul Poliției Locale”, a precizat primarul municipiului invitându-i totodată pe consilierii Bogdan Burghelea, Ionel Gavrilă, precum și un reprezentant al UDMR să i se alăture și să se constituie într-un grup de lucru care să găsească soluții la problema Spitalului. Din acest grup va face parte și consilierul Dan Colceriu care a solicitat implicare.

Consilierul Burghelea Bogdan a susținut că va fi dificil a se găsi o soluție tranșantă în condițiile în care comisia de evaluare a activității managerului Spitalului Sighișoara a acordat calificativul „Foarte bine”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.