Siguranța copiilor, prioritară!

Vineri, 26 iunie 2020, în prezența primarului Sighișoara Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a reprezentanților Serviciului tehnic din cadrul Primăriei și a conducerii Școlii Gimnaziale “Victor Jinga” a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții sistem de supraveghere video a unității de învățământ.
Școala Gimnazială “Victor Jinga” a fost dotată cu un sistem de supraveghere video pentru siguranța elevilor. Municipiul Sighișoara a finanțat această investiție care a presupus instalarea a 14 camere de supraveghere interioară și exterioară a școlii, dată fiind solicitarea conducerii unității de învățământ. Sistemul de supraveghere acoperă școala și sala de sport, cuprinzând 5 camere exterioare și 9 camere interioare.
Doamna profesor Pintea Carmen, director adjunct Școala Gimnazială “Victor Jinga” a precizat că investiția a fost realizată pentru îmbunătățirea climatului de siguranță în școală și în zona adiacentă, pentru prevenirea faptelor antisociale și a delicvenței juvenile.

Comentează cu Facebook