fbpx

Sinucidere diabolică sau planul perfect în cazul Marin Șarga?

Încă din primele minute după aflarea veștii că Marin Șarga a fost găsit fără viață în propriul apartament din strada Ion Buteanu întrebările și scenariile au început să vină spre redacția punctul.ro ca un fluviu informațional din care este foarte greu să cerni adevărul și respectiv speculațiile.

Faptele – așa cum par să se fi derulat

În cursul zilei de ieri, un apropiat al decedatului a mers la apartamentul din Ion Buteanu să-l caute pe prietenul său (… și partener de afaceri). Având chei de la intrare, a încercat și reușit să intre în apartament unde a găsit decedatul înecat în vană. Acesta a alertat autoritățile care la rândul lor au descins la fața locului și au constatat decesul. S-a găsit un bilet de adio, s-au găsit mesaje și indicii clare că ar fi fost o sinucidere premeditată și bine pregătită. Deci, acestea ar fi informațiile pe care am reușit să le aflăm, și punând cap la cap componentele puzzle-ului am dedus că aceste informații sunt și confirmate.

Metoda de sinucidere: complicată și diabolică, fără scăpare

Surse din anturajul victimei ne-au explicat că Marin – de altfel un mic geniu în spargeri, jafuri și desfăcut orice sistem conceput a fi de nedesfăcut – și-a legat picioarele spre spate într-o poziție în care din moment ce și-a început procedura de sinucidere lăsându-se să alunece pe burtă în cadă să nu se mai poată auto-salva sub nicio formă, chiar dacă mâinile îi erau încă libere.
Ei bine, tocmai această metodă complicată și diabolică de a-și pune capăt vieții a născut și controversele din jurul acestui deces. Ba că ar fi fost ucis de structuri mafiote care au plănuit totul cu foarte mare atenție; ba că ar fi implicate și unele servicii super-mega-secrete cu interese imense în colecțiile de artă, ceasuri, diamante și documente istorice cu valoare imensă pe care acesta ”le-a învârtit” de-a lungul timpului; ba că sinuciderea are legătură cu tot felul de aranjamente din ultima vreme, etc. Un fluviu, efectiv un fluviu de scenarii ne-au inundat în ultimele 24 de ore.

Apartamentul – sigilat și ferecat, încă ascunde secrete

Aceleași surse din anturajul victimei ne-au relatat că ”apartamentul” din Ion Buteanu este de fapt un mic labirint: un apartament la etajul 1, legat prin scară interioară cu apartamentul de la parter și cu acces în pivnița de la subsol. Se pare că autoritățile vor avea de căutat și de verificat multe colțuri și – cine știe? – poate și locuri ascunse privirilor curioșilor. Teoretic, doar astăzi începe percheziția și apoi se va face autopsia pentru elucidarea ultimelor necunoscute din ecuația acestui deces.

Am cerut IPJ Mureș lămuriri

Redacția punctul.ro a cerut în această dimineață detalii privind sinuciderea lui Marin Șarga și a împrejurărilor în care această presupusă sinucidere a avut loc. Pentru că, dacă ne luăm după gura târgului, ar putea fi și alte variante, unele interesante, altele de-a dreptul fantasmagorice!

IPJ Mureș

La data de 2 august a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 55 ani, din localitate, a fost găsit decedat, la locuința acestuia.

La fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, acesta fiind transportat la I.M.L Târgu Mureș, în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în vederea  stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Cristian Teodorescu

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW