Slana cu boia și Cârnații de la nea Sigmund au fost premiați cu medalie de aur la SlanăFest 2018!

📢Cu ocazia evenimentului #SlanăFest, organizat zilele trecute la #Cluj, 15 producători locali și-au prezentat preparatele tradiționale. Categoriile de concurs de la ediția din acest an au fost: 1. Slănină afumată și maturată, 2. Produse pe bază de slănină, 3. Produse de carmangerie crud-uscate.
Suntem foarte mândri de faptul că produsele #Petry au fost premiate în fiecare categorie de concurs:
🥇 Medalie de aur – Slană cu boia, Cârnați de la nea Sigmund
🥈 Medalie de argint – Slănina ardelenească
🏅 Premiu special – Șunca crud-uscată Speck
💁‍♂️ Colegul nostru de la Cluj, Szilágyi-Palkó Gábor a primit premiul special pentru cel mai bun prezentator al produselor.
🍽 „Am servit juriului, lângă slănina ardelenească, un pahar de pălincă de pere, ceapă verde și pâine de acasă. Slana cu boia de la Petry concura în categoria specialități din slănină. Această delicatesă a fost acompaniată de țuică de mere, ceapă roșie și pâine de casă din făină integrală.
Cârnații de la nea Sigmund au fost serviți cu pâine albă unsă cu pastă de jumări, ridichi, ardei și un pahar de vin, din soiul fetească regală. Mă bucur că am avut ocazia să particip pentru a doua oară la concursul organizat în cadrul SlanăFest. Echipa Petry a muncit din greu și a pus suflet în tot ceea ce am făcut, lucru care a contat enorm. Aș dori să profit de această ocazie și să le mulțumesc colegilor pentru ajutor. Am dovedit din nou că produsele tradiționale Petry sunt de înaltă calitate.” Szilagyi-Palkó Gábor- area manager-Cluj Napoca.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.