fbpx

Snoop Dogg face din nou Bogata vedetă pe Instagram

Snoop Dogg aduce din nou Bogata (din judeţul Mureş) în prim-plan. După ce în 2016 şi-a dat, din greşeală check in în micul sat din Mureş, (când el era de fapt în Bogota – Columbia), de data aceasta rapperul american a postat un clip chiar din adevărata Bogata.

În imagini se poate vedea un camion led care promovează nou-lansatul album al lui Snoop Dogg, „Algorithm”. Camionul ajuns în sat se opreşte în şosea pentru a lăsa să treacă un cârd de raţe. 

Campania de promovare pentru noul album al lui Snoop Dogg este realizată prin compania fondată de doi români, Matei Psatta şi Bogdan Savonea. 

Este vorba despre TPS Engage, un start-up de tehnologie outdoor, ce permite clienţilor să lanseze campanii publicitare pe ecrane digitale oudoor (şi le pot schimba conţinutul în timp real), indiferent de oraşul sau ţara în care sunt instalate.

Astfel, Snoop Dogg îşi poate lansa albumul în Bogata de Mureş, dar şi în marile oraşe americane sunt New York, Los Angeles, Las Vegas, Atlanta, Chicago, Dallas, Houston, Arkansas, Philadelphia, Miami. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

Mai multe detalii pe Paginademedia.ro

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW