Şoferi băuţi şi fără permis opriţi de poliţişti

#La data de 19 mai a.c., la ora 13:50, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Deda au oprit în trafic, pe raza localității Deda, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar numerele provizorii ale autoturismului aparţin unui alt autovehicul.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare..

#La data de 19 mai a.c., la ora 20:22, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Luduş au oprit în trafic, pe raza localităţii Aţintiş, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 19 mai a.c., la ora 17:30, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe DC 24, pe raza localităţii, un moped condus de un bărbat, de 49 de ani , căruia în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 21 mai a.c., la ora 01:20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DC 126, pe raza localităţii Ogra, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0, 49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.